مهرعظام

کانون های باشگاه مهرعظام

کانون اسلامشهر

رشته های تحت پوشش: فوتبال، فوتسال، دوومیدانی و شنا

کانون بم

رشته‌های تحت پوشش: فوتبال، فوتسال، دوومیدانی

کانون تبریز

رشته‌های تحت پوشش: فوتبال و فوتسال

کانون خرمشهر

رشته های تحت پوشش: فوتبال

کانون رشت

رشته های تحت پوشش : فوتبال و فوتسال

کانون زاهدان

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال، فوتسال، شنا، دو ومیدانی

کانون شیراز

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال ، فوتسال و دوومیدانی

کانون قزوین

رشته های تحت پوشش : فوتبال و فوتسال

کانون کردستان

رشته های تحت پوشش: فوتبال

کانون مشهد

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال و فوتسال

کانون گرگان

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال و فوتسال

کانون بیرجند

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال و فوتسال ، ژیمناستیک، شنا و دو و میدانی

کانون بندر انزلی

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال و ژیمناستیک

کانون ارومیه

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال

کانون بندرعباس

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال

کانون بجنورد

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال

کانون ایلام

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال

کانون زنجان

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال

کانون قم

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال

کانون کاشان

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال

کانون شاهرود

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال

کانون شهرکرد

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال و فوتسال

کانون رباط کریم

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال

کانون برازجان

رشته‌های تحت پوشش: فوتبال

ثبت بانک اطلاعاتی

پیوستن به خانواده باشگاه مهرعظام

کانون اسلامشهر


کل اعضا: ۷۳۵

تعداد پسر: ۵۴۲

تعداد دختر: ۱۹۳

محل تمرین: ورزشگاه امام خمینی

تعداد مربی: ۲۱

آغاز فعالیت: اردیبهشت ۱۴۰۰

سرپرست:  جعفر هوشمند

رشته های تحت پوشش: فوتبال، فوتسال، ژیمناستیک، دوومیدانی و شنا

اولین فرزند

اولین ها همیشه جذاب و ماندگارند. تجربه های تازه، آزمون و خطا و اتفاق های جدید اغلب در همین اولین هاست که به وجود می آید. چیزی شبیه به اولین فرزند و اسلامشهر هم اولین فرزند مهر عظام بود و هست. پایگاهی که آغازگر این مسیر طولانی و دشوار شد و حالا هم یکی از فعال ترین ها از لحاظ تعداد رشته هاست.

در کانون اسلامشهر علاوه بر رشته های فوتبال و فوتسال در دو بخش دختران و پسران، شاهد فعالیت اعضای این کانون در رشته های دیگری نظیر دو و میدانی و ژیمناستیک هم هستیم که در نوع خود بی نظیر است.

سطح بندی در بین ورزشکاران فوتبال و فوتسال این کانون به طور دقیق و مستمر در جریان است و بازیکنان همه تلاش خود را می کنند تا به سطوح بالاتر رسیده و یا در سطح اول بمانند. اتفاقی طبیعی که باید در تمام کانون ها به طور دقیق اجرا و روند رشد و پیشرفت بازیکنان به طور مستمر رصد شود.

کانون مهر عظام در اسلامشهر در سه رده سنی زیر ۱۱ سال ، زیر ۱۳ سال و زیر ۱۶ سال با استفاده از مربیان مجرب فعالیت می‌کند.

 

کانون بم

کل اعضا :۱۱۵۰

تعداد پسر : ۷۸۰

تعداد دختر: ۳۷۰

محل تمرین: ورزشگاه فجر

تعداد مربی : ۲۴

آغاز فعالیت: اسفند ۱۴۰۰

سرپرست: رضا یوسف آبادی

رشته‌های تحت پوشش:  فوتبال، فوتسال، دوومیدانی

چراغی که روشن شد
تاسیس کانون بم به عنوان اولین کانون در استان کرمان، تلاشی است که  دو دهه گذشته (پس از زلزله) برای اولین بار با این شیوه و در این مقیاس انجام شده است. 
شهر بم هم مانند بسیاری از شهرهای ایران با عدم استفاده صحیح از زیرساخت‌های موجود مواجه بوده و هست. حالا قرار است بخشی از کودکان و نوجوانان این شهرستان در کانون بم باشگاه مهرعظام، با سیستم درست و اصولی و آن هم به صورت رایگان آموزش ببینند و چراغ کمسوی ورزش در این شهر را روشن تر کنند.
شهری که چند سالی است با نام خاتون در فوتبال بانوان اسم و رسمی برای خود دست و پا کرده و مهرعظام می تواند سکوی پرشی برای استعدادهای درون این شهر باشد.

کانون تبریز

کل اعضا : ۱۷۵۳
تعداد پسر : ۱۴۸۶

تعداد دختر: ۲۶۷

محل تمرین: مجموعه‌های ورزشی تلاش، شهید موسی پور، شهید باکری(آرم)، ابوذر، توحید و رهروان شهدا (پاس)

تعداد مربی : ۵۴

آغاز فعالیت: آذر ۱۴۰۰

سرپرست: محمد داداشیان

رشته‌های تحت پوشش:  فوتبال و فوتسال

در آرزوی ستاره های جدید
اولین اسمی که پس از شنیدن نام تبریز در ورزش به ذهن همه خطور ‌می‌کند، «تراکتورسازی» است. تیمی که در کنار شهرداری تبریز و بعدها گسترش فولاد هویت فوتبال در این شهر را تشکیل داده‌اند. فوتبال تبریز در گذشته چهره‌های شناخته شده و ماندگاری را هم به فوتبال ایران هدیه کرد. از کریم باقری گرفته تا برادران خطیبی که در دوران خود جزو بازیکنان برجسته و پرطرفدار بودند و حالا هم در جرگه مربیان مهم و تاثیر گذار به حساب می‌آیند. با همه اینها طی سال های اخیر و پس از بازگشت تراکتورسازی به لیگ برتر، روند بازیکن سازی در این شهر هیچگاه رنگ و بوی سابق را به خود نگرفت و دیگر شاهد ظهور ستاره‌ های زیادی در آن ابعاد در سطح ملی نبودیم.
عاملی که می‌تواند یکی از اهداف آتی کانون مهرعظام در این خطه طی سال‌های آینده باشد. علاقه عجیب مردم این شهر به فوتبال و اقبال فوق العاده آنها به ورزش، در فعالیت کانون مهرعظام در این شهر هم به وضوح دیده می شود.

کانون خرمشهر

کل اعضا: ۵۱۳

تعداد پسر: ۴۶۵

تعداد دختر: ۴۸

محل تمرین: ورزشگاه ۱۵ هزار نفری اروندان خرمشهر

تعداد مربی: ۹

آغاز فعالیت: اسفند ۱۴۰۰

سرپرست:  رضی مطوری

رشته های تحت پوشش: فوتبال

جمع و جور اما پر از استعداد
 
کانون خرمشهر از آن دست کانون‌هایی است آرام اما حساب شده پیش می‌رود. قهرمانی آن‌ها در هر دو دوره جشنواره باشگاه مهرعظام (در بخش پسران) هم نشان داد که در این کانون توجه ویژه‌ای به بحث کیفیت می‌شود. البته که نباید از وفور استعداد در خطه جنوب و شهرهای آبادان و خرمشهر گذشت. استعدادهای نابی که هر کدام از آن‌ها در صورت شکوفایی می‌توانند تبدیل به یکی از ستاره‌های فوتبال ایران در آینده شده و برای خودشان اسم و رسمی دست و پا کنند.
تنها نقطه ضعف خرمشهر فعال نبودن دختران در آن بود که در نیمه دوم سال ۱۴۰۱، این مشکل هم برطرف شده و حالا ۴۸ دختر خرمشهری در رشته فوتبال فعالیت می‌کنند.
 
 

کانون رشت

کل اعضا : ۸۶۰

تعداد پسر : ۵۰۰

تعداد دختر :۳۶۰

محل تمرین : مجموعه ملوان، شهرداری

تعداد مربی : ۲۰

آغاز فعالیت : بهمن ۱۴۰۰

سرپرست : جمشید محمدی

رشته های تحت پوشش : فوتبال و فوتسال

مهر در شهرباران

 

رشت و در مقیاس بزرگ‌تر یعنی گیلان، یکی از مناطقی بوده که فوتبال همیشه در آن جریان داشته. تیم‌های قدیمی این خطه و عشق عجیب مردم آن به ورزش و فوتبال بر هیچ کسی پوشیده نیست. از سپیدرود تا چوکا و ملوان و استقلال رشت، همه نمونه‌ای از تیم‌های بزرگ و ریشه‌داری هستند که حالا هر کدام در سطح مختلف فوتبال ایران فعالیت می‌کنند و همچنان هواداران دو آتشه خودشان را هم دارند. از طرف دیگر فوتبال زنان هم همیشه در رشت و گیلان برجسته و مهم بوده و عضو بسیار مهمی از تن نحیف فوتبال زنان.  حالا در کانون رشت باشگاه مهرعظام هم دختران رشت در همه مناطق پا به پای پسران فعالیت می‌کنند و جایگاه خاص خودشان را دارند.

کانون زاهدان

کل اعضا : ۱۰۲۱

تعداد پسر : ۸۸۷

تعداد دختر  : ۱۳۴

محل تمرین : ورزشگاه ۱۷ شهریور

تعداد مربی : ۳۳

آغاز فعالیت :  فروردین ۱۴۰۱

سرپرست : محمد اکبری

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال، فوتسال و دو ومیدانی

محرومیت‌زدایی در عمل
نام زاهدان و در کل سیستان و بلوچستان همواره در کنار مردمان خونگرم و میهمان نواز، با محرومیت و نبود امکانات گره خورده. جالب اینجاست که همواره نقل محافل و ابتدای لیست محرومیت زدایی قرار دارد اما هیچگاه آنطور که باید و شاید به آن رسیدگی نشده و همچنان در بحث امکانات، جزو محروم ترین نقاط ایران به حساب می آید. باشگاه مهرعظام هم با توجه به سیاست‌های خود، به طور خاص درباره این منطقه، تصمیم به فعال‌سازی اندک‌های فضاهای ورزشی شهر زاهدان گرفته تا در اختیار نونهالان و نوجوانان این شهر قرارداده و به همه آنها خدمات آموزشی و امکانات رایگان عرضه کند. سیستان و بلوچستان و شهر زاهدان طی سال‌های اخیر در رشته‌هایی نظیر بوکس عملکرد فوق العاده‌ای داشته و در کنار معرفی اولین مدال آور جهانی این رشته، چندین چهره دیگر را در رده‌های پایه و قهرمانی آسیا به بوکس ایران معرفی کرده است. حالا قرار است با در اختیار قرار دادن امکانات و آموزش‌های رایگان، ظرفیت فعالیت دیگر رشته‌های ورزشی هم در این شهر در نظر گرفته شود تا کودکان و نوجوانان آن بتوانند استعداد خود در رشته های دیگر نظیر فوتبال، فوتسال، ژیمناستیک، دو و میدانی و حتی شنا را نیز شکوفا کنند.

کانون شیراز

کل اعضا : ۶۸۰

تعداد پسر : ۴۳۰

تعداد دختر : ۲۵۰

محل تمرین : ورزشگاه سعدی

تعداد مربی : ۲۴

آغاز فعالیت : دی ۱۴۰۰

سرپرست : سیروس زارع

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال ، فوتسال و دوومیدانی

مهرعظام در دیار سعدی

شیراز هم از شهرهایی بوده که دهه‌های گذشته اغلب جزو قطب‌های فعال کشور در فوتبال بوده است. شهری که با برق و فجر شهید سپاسی در ورزش ایران شناخته می‌شود و البته طی سال‌های اخیر کشتی گیران زیادی را هم در بخش فرنگی به ایران شناسانده است.

کانون شیراز علی رغم رشد آرام و بی سر و صدای خود، در نخستین جشنواره باشگاه مهرعظام توانست در بخش دختران روی سکوی قهرمانی بایستد و در دوره دوم هم نایب قهرمان شود. اتفاقی که انتظارات از این کانون را بالا برده و همه را امیدوار کرده تا خطه فوتبال خیز شیراز، بتواند در مهرعظام هم یکی از کانون های برجسته باشد و ورزشکاران موفقی را به ورزش ایران معرفی کند.

کانون قزوین

کل اعضا : ۲۷۹۰

تعداد پسر : ۱۳۱۰

تعداد دختر : ۱۴۸۰

محل تمرین : حصارخروان، بیدستان، شیداصفهان، اقبالیه، محمدیه، قزوین

تعداد مربی : ۲۲

آغاز فعالیت : آذر ۱۴۰۰

سرپرست : حافظ نادری نسب

رشته های تحت پوشش : فوتبال و فوتسال، ژیمناستیک، شنا

همه گیر و فعال، مثل قزوین

قزوین را شاید بتوان پر جمعیت ترین و همه گیرترین کانون باشگاه مهرعظام دانست. فعالیت این کانون دیگر از قالب یک شهر خارج شده و حالا به طور مشخص استان قزوین را در بر گرفته است. از بخش محمدیه و روستای حصار خروان گرفته تا تاکستان و خود شهر قزوین، همگی فعال شده و تعداد قابل توجهی از کودکان و نوجوانان این استان را تحت پوشش قرار داده است. البته که نیاز است تا از این پس بر افزایش کیفیت و بالا بردن سطح آموزش در بین اعضای این کانون نیز تلاش بسیاری صورت گرفته تا کیفیت هم در کنار کیفیت به طور متناسب رشد کند.

مورد جالب توجه دیگر در کانون قزوین، فعالیت چشمگیر و پررنگ دختران استان است که در برخی پایگاه ها شمارشان حتی از پسران هم بیشتر و سطح فعالیت شان هم بالاتر بود. کیفیت بالای دختران فوتبالیست تاکستانی که حتی پای نماینده شان به اردوی تیم ملی هم رسیده، یک نمونه از فعالیت برجسته دختران در این کانون به حساب می آید . آن هم در شرایطی که فعالیت و رسیدگی به ورزش دختران و فراهم آوردن محیط امن و خوب برای آموزش آن ها، یکی از خلاهای بزرگ در ورزش کشور به حساب می آید و به همان نسبت هم یکی از دغدغه های مهم و کلیدی باشگاه مهر عظام که تلاش می کند بخش کوچکی از این خلا بزرگ را پر کند.

کانون کردستان

کل اعضا : ۷۲۰
تعداد پسر: ۳۷۱ 

تعداد دختر : ۳۴۹
محل تمرین : سنندج – دیواندره

تعداد مربی : ۸

آغاز فعالیت : آبان ۱۴۰۱

سرپرست : کیوان تیشه گران

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال و فوتسال

شروع سخت اما امیدوار کننده

استان کردستان علی رغم داشتن مردمان غیور و جوانان مستعد، هیچگاه فعالیت جدی در زمینه ورزش به خودش ندیده. بجز تک چهره هایی در فوتبال نظیر بیژن ذولقارنسب در گذشته و وریا غفوری طی سال های اخیر و همینطور نفراتی مانند سامان طهماسبی و جمشید خیرآبادی در کشتی فرنگی، این خطه از ایران در زمینه معرفی استعدادهای ورزشی کمرنگ ظاهر شده است. البته طی سال های اخیر فعالیت تیم والیبال در سطح لیگ برتر جزو معدود اتفاق های خوب در ورزش این استان بود که آن هم با مشکلات بسیاری همراه بود و باشگاه راهیاب ملل هم بارها تا مرز انحلال پیش رفت. در بحث راه اندازی کانون کردستان مهرعظام هم مشکلات عدیده ای وجود داشت، مشکلاتی که البته رفته رفته حل شد و فعالیت این کانون در شهر سنندج از آبان ۱۴۰۱ کلید خورده است. 

کردستانی ها در نخستین تجربه خود در دومین جشنواره مهرعظام، فراتر از انتظار ظاهر شدند و در بخش پسران به مقام سوم دست پیدا کردند. دختران دیوان دره هم در بخش دختران راهی جشنواره شدند که عملکرد قابل قبولی از خود نشان دادند.

 

کانون مشهد

کل اعضا : ۴۹۵

تعداد پسر : ۳۸۵

تعداد دختر : ۱۱۰

محل تمرین :

تعداد مربی : ۲۰

آغاز فعالیت : فروردین ۱۴۰۱

سرپرست : اصغر سهمی

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال و فوتسال و دو و میدانی

به برکت امام هشتم
پرداختن به شهر مشهد در هر زمینه‌ای، بدون آوردن نام امام هشتم (ع) ممکن نیست. امامی که بودن مرقد و بارگاهش در این خطه، مشهد را به پسوند مقدس ملقب کرده و میلیون‌ها مسلمان را هر ساله به سمت خود می کشاند.
در بحث ورزشی هم این شهر مهم همواره مساوی بوده با ابومسلم در فوتبال. تیمی که البته دیگر اثری از آن نیست و حالا پدیده یا همان شهرخودرو جایش را گرفته است. با همه اینها همچنان هم نام ابومسلم در این شهر زنده است و خاطرات فوتبالی قدیمی‌ها با همین نام گره خورده است. فعالیت‌های باشگاه مهرعظام در مشهد هم بر پایه همین ریشه و سابقه و مانند باقی شهرها با تمرکز بر نقاط کم برخوردار آغاز شده است.
حالا سه مجموعه ورزشی در این شهر و در نقاط مختلف فعال شده و بیش از هزار کودک و نوجوان تحت پوشش قرار گرفته‌اند. در این میان وجود برخی محدودیت‌ها در این شهر برای فعالیت و حتی ورود دختران و بانوان به فضاهای ورزشی، باعث شده تا روند اضافه شدن دختران به مجموعه مهرعظام در این شهر به کندی صورت گرفته و سرعت و کمیت سایر شهرها را نداشته باشد. موضوعی که امید است با توجه به تاکید و اهمیت آن برای باشگاه مهرعظام، به هر شکل ممکن حل شود تا دختران مشهدی نیز بتوانند همگام با پسران، به فعالیت‌های ورزشی پرداخته و از امکانات و خدمات باشگاه استفاده کنند.

کانون بیرجند

کل اعضا : ۱۳۰۲

تعداد پسر : ۸۰۲

تعداد دختر : ۵۰۰

محل تمرین :

تعداد مربی : ۳۸

آغاز فعالیت : تیرماه ۱۴۰۱

سرپرست : علی برات زاده

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال و فوتسال، ژیمناستیک، دو و میدانی و شنا

بیرجند و کودکان امیدوار

 
کانون بیرجند کار خود را از اوایل تابستان سال ۱۴۰۱ آغاز کرده و البته با سرعت خوبی هم به مسیر خود ادامه می دهد. کانونی که در همان خط استارت، چیزی حدود ۵۰۰ ورزشکار را در رشته های مختلف جذب کرد و حالا هم بیش از ۱۳۰۰ عضو دارد. توجه به نقاطی که کمتر در آن فعالیت می شود، مهرعظام را به خراسان جنوبی برده تا استعدادهای این منطقه را هم فعال کرده و تلاش کند تا از بیرجند هم استعدادهای خوبی را کشف کند. 
نزدیکی بیرجند با مرزهای افغانستان، باعث شده تا تعداد قابل توجهی از کودکان افغانستانی هم عضو کانون بیرجند شده و از خدمات آن استفاده کنند. اتفاق خوبی که به طور کامل از سوی باشگاه حمایت شده و تلاش می شود تا ادامه پیدا کند. 

کانون گرگان

کل اعضا : ۷۵۰

تعداد پسر : ۵۳۰

تعداد دختر : ۲۲۰
محل تمرین :

تعداد مربی :۱۷

آغاز فعالیت : مهر ۱۴۰۱

سرپرست : رضا حصاری

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال و فوتسال و دو میدانی

عضو جدید

استان گلستان معمولا با والیبال در گنبد و بکستبال در گرگان شناخته شده می شود، با این حال علاقه وافر مردم این شهر به ورزش و وجود استعدادهای ناب، باعث شد تا مهرعظام به فکر تاسیس یکی دیگر از کانون خود در این خطه بگیرد. کانون گرگان اوایل پاییز ۱۴۰۱ افتتاح شده و به سرعت در چند رشته آغاز به کار کرده است. 

گرگانی‌ها در جشنواره دوم، نخستین حضور خود را تجربه کردند و اتفاقا عملکرد خوبی هم داشتند. تیم دختران این کانون با غلبه بر تیم قدرتمند شیراز در بازی پایانی، به مقام اول رسید و جام قهرمانی را بالای سر برد.

تیم پسران این تیم هم اگرچه روی سکو نرفت اما با توجه به نخستین تجربه، نمره قبولی گرفت و جزو تیم‌های خوب مسابقات بود. 

کانون بندر انزلی

کل اعضا : ۴۹۲

تعداد پسر : ۲۴۹

تعداد دختر : ۲۴۳

محل تمرین :

تعداد مربی : ۱۵

آغاز فعالیت : تیرماه ۱۴۰۱

سرپرست : قربانعلی الماسخاله

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال و فوتسال، ژیمناستیک

دومین کانون مهرعظام در گیلان

 

استان گیلان اولین استان ایران است که دو کانون مهرعظام را در خود جای داده. پس از تشکیل کانون رشت در این استان، کانون انزلی هم به سبب سبقه قابل توجه خود در فوتبال تاسیس شد. انزلی چی ها که نامشان با تعصب عجیب و غریب روی ملوان و اسم سیروس قایقران عجین شده، حالا قرار است در مهرعظام هم شمه ای از آن عشق به فوتبال را به نمایش بگذارند.

کانون بجنورد

کل اعضا : ۵۳۶

تعداد پسر : ۳۱۳

تعداد دختر : ۲۲۳
محل تمرین :

تعداد مربی : ۵

آغاز فعالیت : بهمن ۱۴۰۱

سرپرست : بهمن جباری

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال

سومین کانون در خراسان

تشکیل کانون بجنورد، پازل کانون های باشگاه در خطه خراسان را تکمیل کرد. پس از کانون مشهد در خراسان رضوی و بیرجند در خراسان جنوبی، نوبت به بخش شمالی خراسان رسید تا به خانواده مهرعظام بپیوندد. کانون نوپای بجنورد که از بهمن ۱۴۰۱ و با جذب ۱۷۰ ورزشکار دختر و پسر کار خود را آغاز کرده، تلاش می کند تا در این خطه نیز چراغ ورزش را روشن نگه داشته و امکانات ورزشی را در اختیار کودکان و نوجوانان این منطقه قرار دهد.

بجنوردی‌ها در جشنواره دوم نخستین تجربه خود را پشت سر گذاشتند و حالا با جذب بیش از ۵۰۰ ورزشکار دختر و پسر، برای افزایش کیفیت کار خود تلاش می‌کنند.

کانون ایلام

کل اعضا : ۲۵۶

تعداد پسر : ۲۰۶

تعداد دختر : ۵۰

محل تمرین :

تعداد مربی : ۵

آغاز فعالیت : اردیبهشت ۱۴۰۲

سرپرست : محمد شوهانی

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال و فوتسال

اتفاق خوب

حضور مهرعظام در استانی مانند ایلام، از آن دست اتفاق‌های خوب و خوشحال کننده‌ای است که در این باشگاه افتاده. ایجاد چنین امکانی در  ایلام، به عنوان استانی که کمتر مورد توجه قرار می گیرد و در ورزش کشور هم سهم چندانی ندارد، می تواند فرصت قابل توجهی را در اختیار کودکان و نوجوانان این خطه قرار دهد تا بتوانند پا به پای دیگر استان‌ها و با شانس برابر برای رسیدن به موفقیت تلاش کنند.
جرقه آغاز فعالیت‌های کانون ایلام در ماهای پایانی سال ۱۴۰۱ زده شد و این کانون به مرحله تاسیس رسید.
ایلام‌ها در جشنواره دوم فقط در بخش پسران حاضر شدند و نخستین حضور خود را تجربه کردند. 

کانون زنجان

کل اعضا : ۲۸۳

تعداد پسر : ۲۴۱

تعداد دختر : ۴۲
محل تمرین :

تعداد مربی : ۸

آغاز فعالیت : تیرماه ۱۴۰۲

سرپرست : روح ا… بیانی

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال و فوتسال

شروع خوب

زنجان از جمله کانون‌های تازه تاسیس باشگاه مهرعظام به حساب می‌آید که در حوالی تابستان ۱۴۰۲ کار خود را آغاز کرد و اوایل مهرماه نیز به طور رسمی افتتاح شد.

کانون زنجان از همان ابتدا با ثبت نام از ۱۰۰ ورزشکار کار خود را آغاز کرد و حالا بیش از ۲۸۰ دختر و پسر را تحت پوشش خود دارد.

زنجانی‌ها در جشنواره دوم هم حاضر بودند و در بخش پسران به رقابت با حریفان پرداختند. اتفاقی که با توجه به تازه تاسیس بودن این کانون، شروع خوبی را برای زنجانی‌ها در باشگاه مهرعظام رقم زد. 

کانون ارومیه

کل اعضا : ۴۷۷

تعداد پسر : ۳۹۲

تعداد دختر : ۸۵

محل تمرین :

تعداد مربی : ۱۱

آغاز فعالیت : دی ماه ۱۴۰۱

سرپرست : حسین فهیمی

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال، فوتسال و دو و میدانی

کاشت بذر فوتبال در مهد والیبال

 
دومین کانون مهرعظام در دیار آذربایجان، در شهر ارومیه تاسیس شد. شهری که شاید بخش اعظم حضور ورزشی آن با والیبال شناخته شده باشد اما با ورود مهرعظام به این شهر، قرار بر این شده تا کودکان و نوجوانان این شهر، شانس خود برای حضور در مستطیل سبز را هم در اختیار  داشته باشند و بتوانند در فوتبال هم خودی نشان بدهند.
کانون ارومیه هنوز یکساله هم نشده اما حدود ۴۷۷ دختر و پسر را جذب کرده و در کنار فوتبال و فوتسال، در رشته دو و میدانی هم فعالیت قابل توجهی دارد. 
ارومی‌ها در دومین جشنواره مهرعظام نیز در بخش پسران حاضر بودند و تا مرحله حذفی نیز پیش رفتند.

کانون بندرعباس

کل اعضا : ۵۰۰

تعداد پسر : ۳۵۰

تعداد دختر : ۱۵۰
محل تمرین :

تعداد مربی : ۲۸

آغاز فعالیت : اردیبهشت ۱۴۰۲

سرپرست : منصور روشن قیاس

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال و فوتسال

کانونی جذاب از دیار هرمزگان

کانون بندرعباس باشگاه مهرعظام، کار خود را از بهار ۱۴۰۲ آغاز کرد و زمانی کلاس‌ها تشکیل شد که گرمای هوا به خصوص در جنوب کشور به اوج خود می‌رسید. با این حال بچه‌های بندرعباس در هر دو بخش دختران و پسران خودشان را به جشنواره دوم رساندند و اگرچه خیلی زود از دور رقابت‌ها کنار رفتند اما چهره متفاوت و روشنی از خود بجا گذاشتند. 

کانون بندرعباس اکنون با جذب ۵۰۰ ورزشکار دختر و پسر، رفته رفته در نیمه دوم ۱۴۰۲ شرایط بهتری برای تمرین در اختیار دارد و تلاش خواهد کرد تا در دوره آینده جشنواره، چهره متفاوت‌تری از خود به نمایش بگذارد. 

کانون کاشان

کل اعضا : ۵۹۳

تعداد پسر : ۴۶۶

تعداد دختر : ۱۲۷

محل تمرین :

تعداد مربی : ۲۱

آغاز فعالیت : تیرماه ۱۴۰۲

سرپرست : حسین اشرف

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال، فوتسال و دو و میدانی

تازه تاسیس اما منظم و امیدوار

 
کاشان هم یکی از کانون‌های تازه تاسیس باشگاه به حساب می‌آید که اگرچه در نیمه اول ۱۴۰۲ فعالیت خود را آغاز کرد اما فرصت حضور در جشنواره دوم را نداشت. 
کاشان‌ به عنوان و تنها کانون مهرعظام در استان اصفهان، به شکل منظم و منسجم فعالیت‌های خود در سه رشته فوتبال، فوتسال و دو و میدانی را دنبال می‌کند و حدود ۴۰۰ دختر و پسر را تحت پوشش خود قرار داده است. 

کانون شاهرود

کل اعضا : ۳۶۶

تعداد پسر : ۲۷۱

تعداد دختر : ۹۵محل تمرین :

تعداد مربی : ۱۸

آغاز فعالیت : مرداد ۱۴۰۲

سرپرست : منصور بسطامی

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال و فوتسال

نماینده استان سمنان در مهرعظام

استان‌هایی نظیر سمنان اغلب سهمی از ورزش حرفه‌ای و حتی گاهی همگانی در سطح کشور ندارند. استانی که شاید حضور یک تیم ورزشی از آن در لیگ‌های ورزشی در خاطر کسی نباشد و نامی از آن در این حوزه شنیده نمی‌شود.

حالا مهرعظام در راستای سیاست اصلی خود یعنی فعالیت در نقاطی که کمتر مورد توجه می گیرد، راهی استان سمنان و شهر شاهرود شده و یکی از کانون‌های خود را در این شهر تاسیس کرده است.

کانون قم

کل اعضا : ۲۵۰

تعداد پسر : ۲۰۰

تعداد دختر : ۵۰

محل تمرین :

تعداد مربی : ۱۱

آغاز فعالیت : مرداد ۱۴۰۲

سرپرست : لفته پور

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال، فوتسال

تلاش برای کسب اعتبار در ورزش کشور

 

کانون قم از هم از دسته کانون‌های تازه تاسیس باشگاه مهرعظام به حساب می‌آید که در تابستان ۱۴۰۲ کار خود را آغاز کرده و در ابتدای کار با جذب ۲۵۰ فوتبالیست دختر و پسر، مشغول فعالیت است.

شهر قم به غیر از حضور موقتی صباباتری طی سال‌های گذشته و شیمیدر در بسکتبال، حضور خاص و برجسته‌ای در ورزش کشور نداشته و حالا با حضور مهرعظام و سرمایه گذاری در رده های پایه، می‌تواند به حضور موفق طی سال‌های آینده امیدوار باشد.

کانون رباط کریم

کل اعضا : ۳۸۰

تعداد پسر : ۳۳۰

تعداد دختر : ۵۰
محل تمرین :

تعداد مربی : ۷

آغاز فعالیت : آبان ۱۴۰۲

سرپرست :اکبر  سیلانی

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال و فوتسال

 دومین کانون در استان تهران

استقبال گسترده علاقمندان به فوتبال در اسلامشهر، گویای خلا بزرگی بود که در شهرهای حاشیه‌ای استان تهران در زمینه آموزش فوتبال در رده‌های پایه دیده می‌شود. در همین راستا هم کانون رباط کریم به عنوان دومین کانون در استان تهران و شهرستان‌های اطراف آن تاسیس شد تا پذیرای کودکان و نوجوانان این منطقه از تهران باشد. 

کانون برازجان

کل اعضا : ۲۵۸

تعداد پسر : ۱۸۶

تعداد دختر : ۷۲

محل تمرین :

تعداد مربی : ۱۱

آغاز فعالیت : آبان ۱۴۰۲

سرپرست : شهاب زاهدی‌فر

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال، فوتسال

نماینده مهرعظام در استان بوشهر

برای تاسیس کانونی از مهرعظام در استان بوشهر، شهرستان برازجان انتخاب شد تا قدری از تمرکز بر مراکز استان‌ها کاسته و به شهرستان‌های حاشیه‌ای هم اهمیت داده شود. کانون برازجان قرار است چراغ فوتبال در این شهر جنوبی را روشن کرده و در آینده ای نه چندان دور، چهره‌های آینده داری را به فوتبال ایران معرفی کند.

کانون شهرکرد

کل اعضا : ۳۴۲

تعداد پسر : ۲۸۵

تعداد دختر : ۵۷

محل تمرین :

تعداد مربی : ۱۸

آغاز فعالیت : آذر  ۱۴۰۲

سرپرست : طهورث حیدری

رشته‌های تحت پوشش : فوتبال و فوتسال

کانون شهرکرد

یکی از اتفاق‌های خوبی که در مهرعظام می‌افتد، تلاش برای حضور در مناطقی است که کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد. مناطقی که اگرچه پتانسیل‌ بالایی در کشف استعدادهای ورزشی دارد اما فضا و شرایط برای پرورش آن‌ها وجود ندارد. شهرکرد هم یکی از همین مناطق است که کمتر در مقوله ورزش مورد توجه قرار گرفته و حضور مهرعظام یکی از معدود اتفاق‌های ورزشی در این شهر به شمار می‌رود که می‌تواند نقطه شروع و کانون توجه سایر صنایع و بنگاه‌های اقتصادی باشد تا نمونه‌های مشابه هم یکی پس از دیگری در این استان چهارمحال و بختیاری فعال شوند.

برای پیوستن به خانواده مهرعظام از دکمه زیر استفاده نمایید